Translate

неделя, 10 май 2015 г.

Тренировка за корем в домашни условия + ВИДЕО



Тренировка за корем в домашни условия

Здравейте приятели! Не бях планирал да пускам скоро статия от тази серия, но интереса от първата и имейлите, които получих ме провокираха да пренаредя графика.
Днес приятели ще ви представя една тренировка за корем, която както съм отбелязал в дневника „…ме смаза“ .
Програмата е сравнително кратка, с малко упражнения.
Тренирането на коремните мускули е било винаги важно за мен. Имах късмет, а може би и интуицията да попадна и съответно да следвам и експериментирам със съветите на хора (специалисти). Общо взето тези три оформиха и моите виждания в голяма степен.
Препоръчваме ви първо много добре да разгледате упражненията и да обърнете внимание на детайлите. Правилната техника на изпълнение е много важна.
номер едно:

при напън се издишва!!
Много е важно упражнения да се изпълняват правилно , за да има голям ефект.
Упражненията са подходящи както за мъже, така и за жени. Ако сте начинаещи, бъдете внимателни в началото.
Общо 3 упражнения с общо 2 повторения на ден. Като казах загряване, добре е преди тренировката да загреем  мускулите, за да няма кунтузий, 10 минути е ОК.
По-голям проблем може да ви създаде твърдата повърхност на пода и след това да ви боли гърбът. Затова можете да си постелете по-дебел килим, но имайте предвид, че той трябва да е неподвижен, за да успеете да се справите с упражненията от тренировката. Ако сте достатъчно трениран човек, нямате нужда от меки подложки.

Пресите с много повторения, горят калории (затова и са отлични като добавка към джогинг или друга нискоинтензивна кардиодейност).
.Ако се изпълнят правилно, упражненията ще има по-голям ефект. Колко серии ще направите, зависи от вас, но след 10 минути такава тренировка и коремът ви ще пламне. Това не е типично упражнение за корема и да не ви изненадва, ако в залата другите ви гледат подозрително. Ако пък са чак толкова отворени, накарайте някой от тях да мине през всичките етапи на упражненията и само му гледайте изражението! Това не само са отлично упражнение за корема, а и истински тест за коремна сила и доказателство, колко важни са коремните мускули за стабилизацията на тялото. Тази стабилност е много важна при подпомагане на базови движения като клякания и мъртва тяга. С това упражнение едновременно шлифовате коремната преса и подобрявате общата и сила. .


Това е приятели. На тези, които решат да опитат пожелавам УСПЕХ!
Сподели !

Няма коментари:

Публикуване на коментар