Translate

вторник, 12 май 2015 г.

Видео тренировка за стегнато дупе

Лятото вече настъпва и първото , което ни идва на ум е ,че настъпва  време за море. Следователно всеки уважаващ себе си човек , би желал да бъде в перфектна форма за сезона. Представете си гледката : жена по бански , на която по тялото й се отразява всяка баничка ,която е изяла. Всичко виси , паласки,дупе,дебели бедра ,като най-вероятно това се отразява на самочувствието й .
А сега се представете жена по бански , стегнато дупе, стегнати крака. Колко мъже ще се обърнат по първия пример жена и колко по втория - само можете да си отговорите.
Затова по-добре се залавяйте със тренировките. Нямате време, нямате излишни пари за фитнес - това са само оправдания. Не е нужно да посещаваш фитнес , за да изглеждаш добре. Ако имаш достатъчно желание и воля за красиво тяло , ще правиш упражнения и в къщи.Запомнете ,че спорта е здраве, спорта е начин на живот. За да изглеждаш добре,за да постигнеш мечтаната фигура трябва да имаш воля и най-вече силно желание за да успееш. Когато ти стане тежко и решиш да се откажеш , трябва да пребориш отчаянието и да продължиш.Затова се стягай и започвай да тренираш. Нищо в този живот не идва даром . Всичко , което искаш да имаш трябва да го заслужиш.За да бъдем полезни на хората , които искат да тренират в къщи ще ви предоставим видео със упражнения , подходящи за седалищните мускули (дупето).
Във това видео , всяко упражнение е разграфено на серии , като се отброява всяко едно движение.
За да видите резултат трябва да бъдете постоянни.Трябва да имате воля и желание. Тренирайте поне 4 дни седмично.

Няма коментари:

Публикуване на коментар